Strömmen är avstängd

God dag! Jag hoppas att alla har en skön dag på jobbet och att det inte är allt för stressigt för er. På mitt jobb så är det väldigt lugnt och det beror på den anledningen att vi har en elektriker från Lund här som grejar med elen så vi kan inte ha någon ström på. Med en timme kvar till hemgång så kan jag inte klaga, det är ingen idé att påbörja något nytt arbete. Visserligen så har vi ett möte snart så det hade inte blivit så mycket arbete med datorerna ändå men det känns alltid skönt med lite extra lång rast. Det tackar vi våran elektriker för kan jag lova. I övrigt så går det väldigt bra på jobbet, vi har precis blivit klara med ett riktigt stort projekt så vi förtjänar minsann lite rast. Imorgon börjar nästa projekt och det är därför som vi också ska ha ett möte snart. Jag är längtar en del tills det är dags för hemgång så att jag kan svänga förbi gymmet för att bränna av ett pass. Annars händer det nog inte så mycket mer idag, förmodligen blir det en lite mer livad dag imorgon förutsatt att våran elektriker är klar. Men det skulle bara ta några timmar så han är nog klar redan idag, jag är lite delad angående det här med att slappa. Visst är det skönt att ibland få en eftermiddag där man inte behöver göra så mycket utan bara kan sitta still och ta det lugnt. Men det får inte vara för länge då blir jag rastlöst och det slutar aldrig bra, så på ett sätt tycker jag om när vi har mycket att göra. Dagarna går betydligt fortare då och när dagarna går fort så tar det inte lång tid innan det blir helg.